Uitleg

Veel mensen kijken terug in de geschiedenis van hun uitgaven en proberen zo een gevoel te krijgen hoe ze de uitgaven in de komende tijd moeten doen. Wij denken dat dit niet voldoende is, en dat je actief moet plannen, zodat je precies weet hoe je er voor staat. Door het plannen binnen deze website te doen, bieden wij je een hulpmiddel om op elk moment in de tijd te kunnen zien hoeveel geld je tekort of over hebt. Door periodieke en eenmalige betalingen en inkomsten vast te leggen, kan er een voorspelling worden gedaan over het verloop van je saldo.

Elke keer wanneer betalingen en stortingen daadwerkelijk zijn uitgevoerd, kan je deze verwerken in je planning door op het groene vinkje te klikken, je saldo wordt dan automatisch bijgewerkt. Soms gebeurd het dat een betaling niet door gaat, die kan je verwerken door op het rode kruisje te klikken. Er is ook een knop om een betaling te verzetten naar een ander moment, als je dat beter uitkomt.

Vaak gebeuren er tussendoor nog andere betalingen die jij niet gepland had. Je hoeft deze niet alsnog in te vullen. Door eerst te zorgen dat je de geplande betalingen hebt bijgewerkt, en daarna handmatig je nieuwe saldo in te vullen, zal de planning weer helemaal kloppen.

Op dit moment kan je eenmalige en maandelijkse betalingen vastleggen. Wanneer er veel vraag naar is, kunnen daar wekelijkse betalingen bij komen.

De functies

  • Met Betaling Toevoegen kan je eemalige of periodieke betalingen definiĆ«ren
  • Met Betalingen Onderhouden krijg je een overzicht van alle gedefinieerde betalingen. Betalingen die doorgestreept zijn, zijn gedeactiveerd of verlopen.
  • De functie Grafiek Voorspelling laat je een grafische weergave zien van je saldo verloop
  • De functie Lijst Voorspelling laat een lijst zien van alle geplande betalingen, met daarbij de verschillende knoppen om de planning bij te werken.

De knoppen

Bij Lijst voorspelling kan je per geplande betaling acties uitvoeren. Daarnaast kan je ook meerdere betalingen selecteren en die acties tegelijk voor alle geselecteerde betalingen laten uitvoeren. Dit is de betekenis van de knoppen

  • Edit Met deze knop kan je de betaling aanpassen
  • Annuleren Met deze knop kan je de betaling annuleren. Je saldo wordt niet aangepast
  • Uitvoeren Met deze knop kan je de betaling als uitgevoerd aanmerken. Je saldo wordt opnieuw berekend
  • Verzetten Met deze knop kan je de betaling verzetten. Als je er op klikt kan je in het dan getoonde kalendertje een nieuwe datum kiezen

Kijk zelf maar

Log in met user demo en password demodemo om eens te kijken hoe het werkt. Als je enthousiast bent, kan je dan uitloggen en zelf een account registreren.

Let op: De demo data wordt elke nacht opgeschoond.